Back blogging part 8

Brev 26/7

Hej igen kära vänner!

I fredags oroade jag mig för att jag inte skulle ha något att skriva om i mitt veckobrev eftersom et inte hade hänt något på hela veckan.

Men så under natten mellan fredag och lördag började det hända saker och kl 05.00 tog Cilla och jag en taxi till sjukhuset. Sedan gick det rätt fort och kl 08:34 på morgonen den 26/7-2003 föddes Leo Nils Erik Stenman. En pytteliten pojke som då vägde 2780g och bara var 47 cm lång. Han var ju några veckor för tidig… vilket jag skyller på bergen här i Lausanne som Cilla envisas med att springa upp och ner för.

Nu mår både Cilla och Leo bra och de ligger på sjukhuset och sover, där de nog stannar i ca fyra dagar.

Det finns några bilder på underverket på vår brevsida .

Om ni vill nå Cilla så har hon en telefon vid sängen             +41 21 314 84 41       som man kan ringa till under dagen och fram till tidig kväll.

Det får bli ett kort brev, för nu ska jag sova några timmar innan jag går tillbaka till sjukhuset.

Ha det bra.
Erik


 

Last modified: Wed Jul 30 21:12:54 W. Europe Daylight Time 2003

This entry was posted in life by happi. Bookmark the permalink.

About happi

I have been programming for fun since 1980, and for profit since 1989 when I started my first company. I have been working on native code compilation of Erlang, with the implementation of Scala, on virtual machines, and with internet scale online payment solutions. Currently I am writing a book on the Erlang Runtime System (ERTS).